Kandidatenlijst 2022

De toppers die de kar gaan trekken voor een fijn en veilig #ThuisinDrimmelen zijn bekend!

Maak hieronder kennis met onze 50 aanpakkers die staan te popelen om er voor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt in Drimmelen.

Een enthousiaste club mensen die vol ideeën, ambitie en enthousiasme zit om de mouwen op te stropen. Niet roepen vanaf de zijlijn maar aan de bak met échte oplossingen.

Weet jij al op wie van hen je gaat stemmen?

Ik ben Tim Simons. Een geboren en getogen Mayenèr. Ik heb ongeveer heel mijn klas van de basisschool naar Breda, Oosterhout of nog verder zien vertrekken omdat hier in Drimmelen te weinig betaalbare huizen voor hen zijn. Zo ben ik ooit bij de VVD terecht gekomen, omdat dit de partij is die daar wat aan wil doen.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken. Ik speelde vroeger saxofoon bij het Mays Kabaol en speel ook piano. Zodra het even kan, trek ik mijn wandelschoenen aan en stap ik de Binnenpolder van Terheijden in.
Ik ben Lieke Schuitmaker en woon met mijn man en twee kinderen in Hooge Zwaluwe. Ik ben helemaal weg van het dorp. Prachtige natuur om ons heen, waar je ook heerlijk kunt hardlopen, en veel toffe mensen.
Onze kinderen groeien hier veilig op. De mensen groeten elkaar hier nog op straat, helpen elkaar waar nodig, en organiseren samen allerlei dingen die het dorp levendig en gezellig maken. Het is een heerlijke plek waar ik nooit meer weg wil!
Ik ben Jack Rasenberg, 56 jaar oud, geboren in Wagenberg en daar woon ik nog steeds met mijn vrouw Karin, die ook in Wagenberg is geboren. Wij hebben 2 kinderen die beide gesetteld zijn. Raf werkt en woont in New York en Bieke woont en werkt in Nijmegen.
Ik werk als teamleider bij gemeente Breda, waar ik een bijdrage lever aan het onderhoud van de totale openbare ruimte. Ik ben sinds 2014 raadslid van de lokale VVD, waar ik o.a. woordvoerder ben van onderwerpen als Ruimtelijke Ordening, de Omgevingswet, de Energietransitie en onderhoud van de openbare ruimte. In mijn vrije tijd heb ik lange tijd actief gevoetbald en zet mij in als vrijwilliger bij VCW. Zo was ik 6 jaar voorzitter, 6 jaar bestuurslid, trainer, barmedewerker, etc. Daarnaast hou ik van muziek luisteren en af en toe een concert of festival te bezoeken. Samen trekken we er graag op uit om te genieten van onze vakanties en zijn we erbij als er activiteiten georganiseerd worden. Kortom zoveel mogelijk genieten van het leven.
Ik ben Mario Ruis en woon vanaf jongs af aan in Terheijden. In het dagelijks leven werk ik als programmeur bij een internet-bureau in Breda.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan buiten zijn en sporten. Je vindt me bij SV Terheijden maar ook zwemmend, fietsend of hardlopend in het buitengebied. Genieten van het leven tijdens feesten of evenementen doe ik ook graag. Verbouwingen aan en rondom het huis doe ik veel maar wil er geen hobby van maken.
Sinds 2019 ben ik betrokken bij de lokale VVD waarbij ik me graag richt op sport en geïnteresseerd ben veiligheid.
Ik ben Janet Crezée. Ik woon in Lage Zwaluwe en werk al een kleine 30 jaar bij Crezée Watersport in Lage Zwaluwe. In 2018 ben ik Raadslid geworden voor VVD Drimmelen, een grote uitdaging waarin ik al veel geleerd heb en nog veel meer zal leren.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend met het bootje de Biesbosch in te gaan, een boek te lezen, een stuk te gaan wandelen of te borrelen met vrienden. Alles wat met kaarten (bridge!) en spelletjes te maken heeft vind ik leuk (en erg verslavend).
In de winter ben ik graag op een skipiste te vinden ook al is het er de laatste twee jaar, jammer genoeg, niet van gekomen. Kortom, een levensgenieter!
Ik ben Danique Hoeve Ik woon in Hooge Zwaluwe en studeer nu geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben momenteel burgerlid voor de Lokale VVD en werk bij het verzorgingshuis de Wijngaerd in Made en daarnaast pas ik doordeweeks bij twee ontzettend leuke kids op.
In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met onder andere dansen, fietsen en zwemmen, maar verder sta ik het liefst uren in de keuken om ingewikkelde en uitdagende taarten te bakken die mijn vrienden dan maar al te graag opeten :-). Er is namelijk altijd een gaatje in mijn agenda te vinden om gezellig met vrienden af te spreken.
Mijn naam is Ysima Han, 24 jaar en woon al ruim 15 jaar in Made. Sinds oktober 2020 ben ik officieel actief als burgerlid bij de VVD in de gemeente Drimmelen en heb hier een ‘nieuwe’ passie gevonden. Ik vind het tof om met maatschappelijk in te zetten voor de gemeente waar ik woon. De gedachte dat je elke dag een beetje mooier kan maken door je in te zetten voor iedereen in deze gemeente geeft me energie! Het is super tof om te zien hoe gedachtes en ideeën tot werkelijkheid komen. Ik houd wel van aanpakken. Zo moeten we in korte tijd zoveel mogelijk woningen bouwen & moet iedereen zich veilig voelen in zijn eigen dorp.
Ongeveer 29 jaar geleden ben ik geboren en getogen in Terheijden en heb daar een heerlijke jeugd gehad. Na mijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft te hebben afgerond ben ik samen met mijn vriendin weer in Terheijden komen wonen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als BI consultant bij het ministerie van Justitie & Veiligheid in Den Haag. Daarnaast houd ik me graag bezig met muziek maken, wandelen, bootje varen en als doe-het-zelver in/rondom het huis. Ik heb me aangesloten bij de VVD, omdat ik wil dat toekomstige generaties net zo prettig op kunnen groeien en dezelfde kansen krijgen in ons prachtige Drimmelen als ik.
Ik ben Ruud Marshall en woon samen met mijn vriendin en dochtertje in Made. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Controlemedewerker MKB binnen de Rijksoverheid. Naast mijn werk en gezin vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en lekker te borrelen op het terras of gewoon thuis. In de zomer lekker een stukje fietsen of wandelen in het bos om lekker te ontspannen.
Inmiddels ben ik alweer ruim 14 jaar lid van de VVD en heb ontzettend veel mogen doen binnen deze partij. Het lijkt me daarom ook fantastisch als ik dit als raadslid mag gaan voortzetten. Ik vind openheid en eerlijkheid erg belangrijk, luisteren naar de burgers en kijken waar knelpunten zitten en samen tot een oplossing komen. Op deze manier houden we onze gemeente leefbaar en veilig.
Ik ben Anita Joore . Ik woon in het mooie dorp Drimmelen In het dagelijks leven ben ik beheerder van ons dorpshuys en ben ik samen met mijn man Mario eigenaar van pension de IJsvogel wat wij in de oude school hebben gerealiseerd.
Ik ben iemand die om mensen geeft een luisterend oor heeft en zeker van een heleboel gezelligheid houdt. Ons Dorpshuys is daarom ook echt mijn plek en grootste hobby op mijn kleinzoon na natuurlijk, waar iedereen welkom is.