Janet: “Mijn hele leven woon ik in Lage Zwaluwe. Lekker dicht bij de natuur en midden tussen harde werkers die met beide benen op de grond staan. Er is al veel goeds gebeurd in Lage Zwaluwe en de lokale VVD heeft daar een flink steentje aan bijgedragen. Meer hobbelloze en stoepen waar je normaal overheen kunt als je met je rollator of kinderwagen door het dorp moet bijvoorbeeld. En ook krijgt de Onderstraat binnenkort straatverlichting. Alleen samen kunnen wij Lage Zwaluwe nog mooier maken en ik ben vastberaden dat te gaan doen. Als we samen de schouders er onder zetten, kunnen we de jeugd aan Zwaluwe binden, de verenigingen en cafés laten leven en goed voor onze ouderen blijven zorgen.

Onze aanpakkers van de lokale VVD zitten vol energie, ideeën en ambitie. Wij geloven dat het kán. Niet schreeuwen vanaf de zijlijn, maar handen uit de mouwen voor échte oplossingen. Ik ga voor iedereen die net als ik een fijn en veilig thuis wil in Lage Zwaluwe. Op 14, 15 en 16 maart kun je mijn bolletje rood kleuren. En heb je nu of in de toekomst vragen of tips hoe we Lage Zwaluwe veiliger, mooier en levendiger kunnen maken? Neem dan contact met me op!”

Wat we gaan aanpakken in Lage Zwaluwe:

  1. Huizen bouwen voor starters en senioren op het Willibrordusterrein en Vlashoek 3.
  2. Het dorpshuis Den Domp en Sporthal de Rietgors behouden.
  3. Fietspaden en stoepen veilig maken en sluipverkeer uit het dorp halen door een rondweg voor de Gaete/Loonsedijk aan te leggen en voor de Flierstraat.

Ik ben Janet Crezee uit Lage Zwaluwe en ik ben trots om kandidaat te zijn voor de leukste en meest actieve lokale partij van Drimmelen

Kies 14, 15 en 16 maart de lokale VVD, #5