Anita: “Als ik om me heen kijk in Drimmelen dan zie ik hoe er met veel zorg om wordt gegaan met ons mooie dorp. Ik vind het mooi om de samenhorigheid te zien onder de mensen die hier van oudsher wonen. Maar ik ben ook trots op hoe nieuwe bewoners met een lach worden ontvangen en er gelijk bij horen. Ik ben blij dat ik hieraan een bescheiden steentje mag bijdragen vanuit Ons Dorpshuys.

Alleen zie ik ook dat het moeilijk is om iedereen zich thuis te laten voelen in een dorp, als er voor jongeren en ouderen geen huis meer te vinden is. En ook een supermarkt kan niet in de winter open zijn omdat er dan te weinig mensen zijn om er boodschappen te doen. Een moeilijk dilemma omdat we ook het karakter van het dorp willen behouden. Daarom moeten we zo snel mogelijk gaan bouwen op de landtongen bij de haven en niet in het dorp.

Ik ben je luisterend oor en de persoon die jouw Drimmelense stem duidelijk laat horen. Op 14, 15 en 16 maart kun je mijn bolletje rood kleuren. En heb je nu of in de toekomst vragen of tips hoe we onze dorpen veiliger, mooier en levendiger kunnen maken? Neem dan contact met me op, je vindt me in Ons Dorpshuys!

Wat we gaan aanpakken in Drimmelen:

  1. Huizen bouwen voor starters en senioren op de landtongen in de haven.
  2. Zorgen dat je veilig in het dorp over straat kunt met goede stoepen en fietspaden.
  3. De haven nog verder opknappen en meer verbinden met het dorp.

Ik ben Anita Joore uit Drimmelen en ik ben trots om kandidaat te zijn voor de leukste en meest actieve lokale partij van Drimmelen

Stem op 14, 15 en 16 maart op de lokale VVD, #10