Tim: “Blai op de May” zeg ik altijd als ik vertel waarom ik zo graag in Made woon. Het vat voor mij samen waaraan een fijn en veilig dorp moet voldoen: je thuis voelen. Dat gevoel van thuis kan op veel manieren. ’s Avonds een pilsje drinken in je favoriete kroeg of in het weekend met je team op de Schietberg de overwinning pakken, zijn daar voorbeelden van. En daar blijft onze lokale VVD hard aan trekken. Zo hebben wij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat het centrum van Made straks nóg meer gaat bruisen als de Bernarduskerk de centrale plek van heel veel verenigingsleven wordt. En hebben de Marktstraat en het Molenplein een enorme facelift gehad.

Maar ik zie net als jij dat het voor veel mensen moeilijker wordt dat thuis te vinden in Made. Er is te weinig gebouwd. Jongeren trekken het dorp uit en ouderen kunnen geen plek vinden waar ze fijn en veilig oud kunnen worden. Dat mogen we niet laten gebeuren, daar wil ik samen met onze aanpakkers van de lokale VVD mee aan de slag! Niet door te roepen vanaf de zijlijn maar door met échte oplossingen te komen. Wij zitten vol energie, ideeën en ambitie. Wij geloven dat het kán.

Ik sta voor je klaar om er voor te zorgen dat Made een fijn en veilig thuis blijft. Op 14, 15 en 16 maart kun je mijn bolletje rood kleuren. En heb je nu of in de toekomst vragen of tips hoe we Made veiliger, mooier en levendiger kunnen maken? Neem dan contact met me op!”

Wat we gaan aanpakken in Made:

  1. In Made-Oost veel woningen voor starters bouwen. In de Kloosterstraat en Zuideindsestraat veel woningen bouwen voor senioren.
  2. De Bernarduskerk ombouwen tot Dorpshart en het Gaymansplantsoen omtoveren tot Gaymanspark waar je graag komt.
  3. De Stuifhoek en Den Duin een nieuw schoolgebouw geven.

Ik ben Tim Simons uit Made en ik ben trots om de lijst aan te voeren voor de leukste en meest actieve lokale partij van Drimmelen

Kies 14, 15 en 16 maart de lokale VVD, #1