Mario: “Terheijden is een prachtig dorp. Met een mooie molen, Kerk en de Mark is ons dorp van kilometers afstand al te herkennen. Terheijden bestaat uit harde werkers die genieten van het leven. Dat merk ik iedere keer als ik op het voetbalveld sta bij SVT of bij café de Harmonie rondloop. Dit zorgt er voor dat ik me thuis voel in Terheijden. En daar heeft onze lokale VVD heel hard aan gewerkt. Het dorpsplein autovrij, hobbelloze en goed begaanbare routes voor als je met je rollator of kinderwagen door het dorp moet, Terheijden ook toeristisch in het zonnetje, daar hebben we hard aan getrokken.

Aan energie, ambitie en jong enthousiasme geen gebrek bij onze club! Maar dat het hier zo fijn is, is nooit vanzelfsprekend. Veilig over straat, of genoeg huizen voor onze ouders en kinderen die hier ook willen wonen. Daar moeten we hard aan blijven werken. Niet roepen vanaf de zijlijn, maar werken aan echte oplossingen voor wat er nog niet goed gaat. Een fijn en veilig Traaie, daar ga ik voor! Op 14, 15 en 16 maart kun je mijn bolletje rood kleuren. En heb je nu of in de toekomst vragen of tips hoe we Terheijden veiliger, mooier en levendiger kunnen maken? Neem dan contact met me op!”

Wat we gaan aanpakken in Terheijden:

  1. Snel meer woningen bouwen voor starters en senioren in de Lage Weg.
  2. Fiets- en voetpaden veilig maken en sluipverkeer uit het dorp halen.
  3. De Schans opknappen zodat de geschiedenis gaat leven.

    Ik ben Mario Ruis uit Terheijden. Ik ben trots om me als frisse kandidaat uit Terheijden in te zetten voor jou bij de leukste en meest actieve lokale partij van Drimmelen.

    Kies 14, 15 en 16 maart de lokale VVD, #4