Aanpakkers Danique Hoeve en Ysima Han zetten zich met in voor de gemeente

Wij zijn we altijd op zoek naar aanpakkers. Inwoners uit onze dorpen die de schouders eronder zetten en zo onze gemeente nog mooier, veiliger en zorgzamer maken. Onlangs mochten we twee nieuwe burgerleden verwelkomen. Danique Hoeve en Ysima Han zijn in de raadsvergadering van 15 oktober officieel als burgerlid geïnstalleerd. Hartstikke tof om te zien dat deze twee dames ons gaan versterken! Hieronder stellen Danique en Ysima zich voor en vertellen ze waarom ze lid zijn geworden:

Ysima

Hi! Mijn naam is Ysima Han, 22 lentes jong en sinds 15 oktober actief als burgerlid bij VVD Drimmelen. Ik ben sinds juli 2019 afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool. Tijdens mijn opleiding ben ik me erg bewust geworden van de vele maatschappelijke problemen die zich afspelen, zowel wereldwijd als in de plaatselijke gemeente en daarvoor wil ik me graag inzetten.

Ysima Han

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om je snel te kunnen aanpassen, voor zowel overheid, individuen als organisaties. VVD Drimmelen is voor mij de ideale plek om maatschappelijke problemen aan te pakken. Mijn voornaamste doel is om jongeren en studenten in te laten zien hoe leuk politiek kan zijn en hoe ook zij onderdeel uit kunnen maken van deze verandering! Ik ga opzoek naar de nieuwe generatie aanpakkers

Danique

Danique Hoeve

Ik ben Danique Hoeve, 17 jaar oud, wonend in Hooge Zwaluwe en momenteel bezig aan mijn eindexamenjaar op het Stedelijk Gymnasium Breda. In mijn vrije tijd werk ik bij de Wijngaerd in Made. Via school, snuffelstages (Den Haag, Tweede Kamer en VVD-kantoor, en Brussel, Europees parlement) en deelname aan een tweetal Model European Parliament (MEP) weken is mijn interesse voor de politiek versterkt, waarna ik regelmatig fractievergaderingen en raadsvergaderingen heb bijgewoond.

Ik wil me graag inzetten voor de lokale politiek, waarin vele zaken besproken worden die van grote invloed zijn op onze directe woonomgeving. Daarnaast wil ik de jongere generatie meer betrekken bij dit alles en ook hun mening hoorbaar maken. Een veilige, gezonde en duurzame woon- en werkomgeving en behoud van voorzieningen in onze dorpskernen zijn zaken waar ik me graag voor inzet.

Word ook een aanpakker

Wil je ook de schouders eronder zetten voor onze dorpen? Wil je een keer meekijken en meepraten? Stuur een berichtje naar fractie@vvd-drimmelen.nl

Categorieën: Nieuws

Geef een antwoord