Met frisse energie aan de slag voor een fijn en veilig thuis in Drimmelen

De lokale VVD draagt fractievoorzitter Tim Simons voor als de nieuwe wethouder namens de liberale partij. Tim volgt hiermee de vertrekkend wethouder Lieke Schuitmaker op als wethouder voor onder andere bouwen, wonen, verkeer, recreatie, economie en Biesbosch en 1e loco-burgemeester.

Tim loopt al sinds zijn 17e rond op het gemeentehuis. Eerst als burgerraadslid voor de VVD en vanaf 2014 als gekozen raadslid. Sinds 2015 is hij fractievoorzitter. We dragen hem dan ook met veel vertrouwen voor!

Simons: “2023 wordt een heel bijzonder jaar. In februari word ik hopelijk zowel vader als wethouder. Hoe gaaf is dat? Ik mag me dan echt iedere dag bezighouden met het stap voor stap fijner en veiliger maken van onze dorpen, terwijl ik ook van dichtbij de eerste stapjes van mijn zoon mee kan maken.

Er liggen grote uitdagingen in onze dorpen die vragen om goede oplossingen en een goede samenwerking tussen bewoners, ondernemers en ons als gemeente. We willen dat iedereen een fijn en betaalbaar thuis kan kopen of huren in onze dorpen. Dat je met een gerust hart je kind naar school of de sport kunt sturen en natuurlijk dat onze dorpen blijven bruisen van energie en ondernemerschap. Dat gaat niet vanzelf. Aan de slag dus!”

De voordracht zal tijdens de eerste raadsvergadering van 2023 behandeld worden door de gemeenteraad. Deze vindt plaats op donderdag 2 februari.

We wensen Tim veel succes met de spannende tijden die komen gaan!

Fractie Drimmelense VVD

Categorieën: Nieuws