Deze week maakte VVD Drimmelen fractielid Anouk van Bragt bekend in het nieuwe jaar aan de slag te gaan als communicatieadviseur bij de gemeente Drimmelen. Hierdoor zal ze niet opnieuw op de kieslijst komen te staan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tot de verkiezingen zal VVD-veteraan Dick Heil de raadszetel van Anouk van Bragt overnemen.

Sinds november 2015 maakte Anouk deel uit van de fractie, waar ze zich vooral bezighield met recreatie, toerisme en zorg. Naast haar werk als raadslid volgt Anouk ook de opleiding communicatie aan Avans hogeschool in Breda. Ze ziet haar nieuwe functie bij de gemeente Drimmelen dan ook als een perfecte combinatie met haar studie. “Op deze manier kan ik mijn betrokkenheid bij de gemeente en mijn passie voor het communicatievak prachtig combineren. Ik denk dat dit elkaar mooi versterkt en ga deze nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan.”

Desondanks zegt ze het raadswerk wel te gaan missen. “De afgelopen jaren ben ik met enorm veel plezier burgerlid en daarna raadslid geweest. Hierdoor heb ik me in kunnen zetten om van onze gemeente een zo fijn mogelijke plek voor iedereen te maken en dit ook door te kunnen geven aan volgende generaties. Ik ben ontzettend trots op alles wat we hebben bereikt, vooral dat we ons verkiezingsprogramma grotendeels hebben kunnen uitvoeren.  Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en voor alle mensen met wie ik heb mogen samenwerken.

Fractievoorzitter Tim Simons onderschrijft dat gevoel en zegt ook zeker trots te zijn dat Anouk zich nu op algemeen niveau voor de gemeente gaat inzetten. “Het is alleen maar goed als mensen hun dromen najagen. We hebben er alle vertrouwen in dat Anouk zich ook in haar nieuwe rol voor de inwoners van Drimmelen in gaat zetten”.

Vanaf januari 2018 tot de installatie van de nieuwe raad na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 neemt Dick Heil de raadszetel van Anouk over. Dick is erg betrokken bij het verenigingsleven, onder andere als voorzitter van de Molen in Hooge Zwaluwe en stichting ToonArt. Ook voltrekt hij regelmatig huwelijken. Daarnaast is Dick al jaren een vertrouwd gezicht bij de VVD. Met Dick als raadslid kan VVD Drimmelen de koers naar de verkiezingen verder inzetten.

VVD Drimmelen bedankt Anouk van Bragt voor haar inzet de afgelopen jaren en wenst haar succes met haar nieuwe functie.

 

 

 

 

 

Categorieën: Nieuws

Geef een antwoord