Na 16 jaar vertrekt Leon van Dongen als raadslid van VVD Drimmelen. Leon heeft zich al die tijd vol energie en met zorgvuldigheid ingezet voor het raadswerk, waarvoor VVD Drimmelen hem ontzettend wil bedanken. Zijn plek wordt ingenomen door Janet Crezée uit Lage Zwaluwe die met voorkeursstemmen in de raad komt.

Sinds 2002 maakte Leon deel uit van de fractie, waar hij zich vooral bezighield met het economisch beleid van de gemeente en de dorpshuizen die er zijn in de verschillende kernen. Het opknappen van de Amerhal en het voortbestaan van Den Domp in Lage Zwaluwe zijn een paar voorbeelden van de vele fantastische resultaten die Leon de afgelopen jaren mede mogelijk heeft gemaakt. Tijdens de verkiezingen werd ook nog eens duidelijk dat alle partijen zijn initiatief ondersteunen voor het bouwen van een carnavalsloods wanneer carnavalsverenigingen zelf geen ruimte hebben. Kortom, er wordt afscheid genomen van een zeer betrokken en effectief raadslid.

Leon kijkt tevreden terug op de afgelopen jaren: “Ik heb de afgelopen 16 jaar met veel plezier als raadslid gewerkt en veel geleerd. Nu is de juiste tijd en moment om plaats te maken voor nieuwe mensen. Ik wens Janet ontzettend veel succes en plezier in dit prachtige team.”

Fractievoorzitter Tim Simons zegt Leon te gaan missen: “Leon heeft me zes jaar geleden bij de VVD gehaald en ik heb hem leren kennen als een van de beste politici die je kan hebben: eerlijk, oprecht en recht door zee. We gaan hem ontzettend missen in de raad maar ik verwacht dat hij zich nog steeds voor een liberaler en eerlijker Drimmelen gaat inzetten, in welke vorm dat ook mag zijn.”

Nieuw in de raad is Janet Crezée uit Lage Zwaluwe. Janet was betrokken als lid van de steunfractie van VVD Drimmelen en wordt nu raadslid. Janet: “Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe uitdaging en ik hoop dat ik aan Lage Zwaluwe en de rest van Drimmelen een positieve bijdrage kan leveren. Ik heb veel zin om met dit geweldige team samen te werken.”

VVD Drimmelen bedankt Leon van Dongen voor de vele jaren van inzet als raadslid en feliciteert Janet Crezée met haar behaalde raadszetel.

Categorieën: Nieuws

Geef een antwoord