De VVD heeft zaterdagmiddag 27 januari een rondje gemaakt door Drimmelen Dorp. Het was goed om te horen dat alle bewoners die wij hebben gesproken heel graag in Drimmelen wonen en over het algemeen tevreden zijn.

Een aantal zaken werden wel genoemd, bijvoorbeeld het parkeren. Dit is vooral in de zomer een probleem, maar daarnaast houden de sommige inwoners zich ook niet aan de parkeerregels.  Een aantal mensen klaagde over slechte stoepen en dit hebben we in meer dorpen in de gemeente ook al gehoord. Het vrachtverkeer in de Batterij is wel verminderd, maar toch signaleren de inwoners nog vrachtwagens die het verbod negeren. Er werd ook gesproken over het afsluiten van De Batterij, met uitzondering van bestemmingsverkeer voor de Kuipershoek, maar daar is niet iedere inwoner voorstander van. Tot slot zijn er natuurlijk nog steeds inwoners die het erg vinden dat Het Klaverblad gesloten moest worden. Gelukkig is wel iedereen blij met de nieuwe bestemming.

Aanstaande zaterdag (03/02) gaan we weer op pad om een rondje in de buurt te doen, ditmaal in Terheijden. Heeft u ook iets om aan te kaarten? Mailen kan altijd naar fractie@vvd-drimmelen.nl.

 

Categorieën: Nieuws

Geef een antwoord